Sărbători pentru cei fără un acoperiș deasupra capului

0
43

Concert caritabil la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău
Primăria Municipiului Buzău a aprobat în regim de urgență închirierea unor locuințe pentru mai multe persoane aflate în dificultate. Este vorba despre o femeie, unic întreținător, mama a doi copii care locuiește sub cerul liber și o familie cu trei copii care încearcă să trăiască într-o cameră de doar 12 mp alături de alte 10 persoane. Având în vedere spațiul restrâns, buzoianca a fost nevoită să se mute cu unul dintre copii într-o toaletă publică din municipiul Buzău, locul în care își desfășoară activitatea de curățenie. Cazul a fost adus în atenția publică pe parcursul acestui an.
Prin urmare la ultima ședință de Consiliu Local, administrația locală a aprobat închirierea unor locuințe celor două familii.
Având în vedere număr mare de persoane nevoiașe din municipiul Buzău care se confruntă cu probleme financiare, administrația locală a aprobat un proiect prin care se urmărește întocmirea unui studiu de fezabilitate în vederea construirii a 17 locuințe P+1 pe strada Depozitului. Locuințele vor urma să beneficieze de toate utilitățile necesare.
Iar pentru a le face viața mai frumoasă familiilor nevoiașe dar și vârstnicilor, pe data de 15 decembrie la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău va fi organizat un concert caritabil.
La eveniment sunt invitați să i-a parte toți buzoienii…

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ