ȘASE PLATFORME SUBTERANE NOI, LA RÂMNICU SARAT

0
57

RER SUD continuă seria investițiilor făcute în modernizarea sistemului de salubrizare din municipiul Râmnicu Sărat. Șase noi platforme subterane pentru depozitarea deșeurilor vor fi funcționale în Râmnicu Sărat începând de luni. Cele 6 noi platforme subterane sunt prevăzute cu câte 3, 4 și chiar 5 compartimente pentru depozitarea deșeurilor reziduale și reciclabile. Acestea vor deservi un număr de 10 asociații de proprietari.
După cele 4 platforme realizate în luna septembrie, alte 6 vin să completeze modul ingenios de depozitare a deșeurilor menajere și reciclabile generate de cetățenii orașului Râmnicu Sărat.Accesul la platformă se face numai cu cartelă, fiecare platformă are un cod unic de acces, depozitarea deșeurilor la o anumită platformă fiind permisă doar locatarilor asociației de proprietari arondate. Cele șase noi platforme dispun de un sistem de închidere automat. Sistemul automat de închidere și deschidere a fost aplicat si celor patru platoforme care au fost puse în folosință în luna septembrie.
Cele 6 noi platforme subterane sunt prevăzute cu câte 3, 4 și chiar 5 compartimente pentru depozitarea deșeurilor reziduale și reciclabile. Acestea deservesc un număr de 10 asociații de proprietari, 127 scări de bloc cu un total de 2440 apartamente. Pentru a se asigura că aceste platfore sunt sunt folosite în mod corespunzător, dar și pentru a descuraja intențiile unora de a le vandaliza, acestea sunt monitorizate video în timp real . Pentru anul viitor, la Râmnicu Sărat sunt așteptate alte 13 platforme subterane pentru locuitorii de la blocuri.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ