Scandal între Prefectură și Primăria Pietroasele

0
36

Cornel Enache:”Eu sunt dezamăgit…”
Primarul comunei Pietroasele a răspuns în urma afirmațiilor prefectului de Buzău, Daniel Țiclea care s-a arătat dezamăgit de modul în care Serviciul Voluntar de Intervenție din cadrul administrației locale a intervenit la incendiul de pe Dealul Istrița. Edilul a explicat că un localnic era să moară din pricina intoxicației cu fum și nu poate să își sacrifice oamenii.
Daniel Țiclea a acuzat conducerea Primăriei Pietoasele de faptul că serviciul voluntar de intervenție la incendii nu și-a făcut treaba în cazul incendiului de pe Dealul Istrița. Mai mult decât atât, un utilaj era stricat iar primarul nu a răspuns la telefon când a fost sunat în legătură cu incendiul devastator care s-a întins pe raza comunelor Breaza și Pietroasele.
În replica, primarul comunei Pietroasele a declarat că utilajul respectiv se afla la reparat iar în urma incendiului un sătean care a intervenit era să își piardă viața.
Edilul din Pietroasele a mai explicat și din ce motiv nu a răspuns la telefon atunci când a fost căutat de prefectul județului.
Un adevărat dezastru ecologic s-a produs pe Dealul Istrița din județul Buzău, pe raza comunelor Breaza și Pietroasele. 50 de hectare de pădure au luat foc în urma unui incendiu de vegetație uscată, pornit intenționat. A fost nevoie de intervenția aeronavelor Ministerului Apărării pentru stingerea flăcărilor.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ