Scandal la primărie pe tema facturilor la apă

0
13

Contoare individuale, singura soluție pentru facturi reale
După scandalul facturilor la energie, un altul stă să înceapă. Este vorba despre cel legat de prețul facturilor la apă potabilă. Buzoienii plătesc cel mai mare tarif din țară iar facturile pe de altă parte nu reflectă consumul real, este de părere un consilier local. Singura variantă pentru buzoieni ar fi contorul individual.
Scandal în ședința Consiliului Local Municipal. Primăria Buzău și Compania de Apă au fost acuzate că practică cel mai mare tarif la apă potabilă din țară. Cum nu era de ajuns, buzoienii plătesc mai multă apă decât cea pe care o consumă.
Conducerea Companiei de Apă Buzău a declarat că nu se facturează mai mult. Diferențele provind din faptul că există pierderi pe rețeau aflată în administrarea asociațiilor de proprietari. Prin urmare locatarii sunt sfătuiți să ceară asociațiilor montarea unor contoare individuale de apartament.
În comparație, proprietarii caselor care dețin contoare individuale de apă nu se confruntă cu diferențe de consum și preț, au atras atenția reprezentanții Companiei de Apă.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ