SCANDAL PE PARCĂRI LA BLOCUL CAMELIA

0
133

Platforme îngropate în loc de parcări
Mai mulți locatari ai blocului Camelia de pe bulevardul Nicolae Bălcescu sunt nemulțumiț de faptul că Primăria Buzău a decis ca pe locurile de parcare deja amenajate și plătite, să înființeze o platformă de gunoi betonată. Se caută soluții astfel încât toată lumea să fie mulțumită, au precizat reprezentanții primăriei.
Mai mulți locatari ai blocului Camelia sunt scandalizați de o decizie a Primăriei Buzău prin care pe locurile de parcare închiriate va apărea o platformă îngropată de gunoi. Oamenii se plâng de faptul că locurile de parcare au fost achitate iar în zonă nu există alte spații destinate autoturismelor. Au atras atenția primăriei în nenumărate rânduri asupra acestei probleme însă primăria a mers mai departe cu proiectul de înființare a platformei până azi, când parcările au fost blocate cu garduri.
Reprezentanții Primăriei Buzău au declarat că înființarea unei platforme de gunoi în zonă este obliatorie dar sunt căutate soluții astfel încât toți oamenii să fie mulțumiți.
Problema locurilor de parcare a atras nemulțumirea locatarilor cu atât mai mult cu cât la nivelul municipiului există din ce în ce mai puține spații pentru care nu se percep taxe iar cele cu plată, iată, sunt desființate.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ