Scandalul în USR capătă amploare

0
15

“Oamenii să nu aleagă mincinoși și ipocriți”
Anunțul consilierului local municipal al USR Irinel Cîrstea potrivit căruia de anul viitor nu va mai merge la alegeri alături de echipa sa și cel mai probabil se va alătura PNL, așa cum a făcut-o și primarul comunei Lopătari, Claudiu Constantin a stârnit revoltă în sânul organizației județene. Prezent la Buzău, vicepreședintele USR, deputatul Ionuț Moșeanu a sugerat alegătorilor ca la tururile viitoare de scrutin să nu mai aleagă mincinoși și ipocriți.
Liderul partidului a mai declarat că va cere Instituției Prefectului Buzău ca în mod legal să constate încetarea de drept a mandatelor celor doi care deși au anunțat adeziunea către alte partide, în continuare ocupă funcții publice în care au fost instalați din postura de aleși ai USR.
Consilierul local Irinel Cîrstea a declarat anterior că pleacă din USR pentru că partidul nu face opoziție și nici nu este interesat de proiecte pentru buzoieni.
Irinel Cîrstea este unul dintre cei mai vocali consilieri locali din municipiul Buzău iar Claudiu Constantin singurul primar ales din USR care deja a făcut deja pasul oficial către PNL.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ