Scandalul PNL-PSD lovește în Poliție

0
20

Au aviz șantierele din municipiul Buzău?
Liberalii buzoieni se întreabă dacă Poliția Rutieră a dat aviz pentru lucrările care se desfășoară în acest moment pe principalele artere din municipiul Buzău. Discuția pe marginea subiectului a avut loc în cadrul unei conferințe de presă pe tema scandalului generat de Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional (AM POR) care a suspendat cererile de rambursare financiare pentru lucrările din oraș în urma unei sesizări penale.
Liberalii buzoieni au declarat că nu se opun investițiilor din municipiul Buzău dar lucrările ar fi trebuit să se desfășoare etapizat, transparent astfel încât municipiul să nu se transforme peste noapte într-un imens șantier.
În contextul lucrărilor de asfaltare, liberalii au aruncat săgeți către Poliția Rutieră. Au fost sau nu acordate avize pentru cele trei mari artere ale orașului și în zona centrală?
În urma unei solicitări, reprezentații Inspectoratului Județean de Poliție au transmis că…
IPJ BUZĂU
“Administratorul drumului a solicitat avizul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău pentru resistematizarea zonei centrale a municipiului reședință de județ, respectiv celelalte zone menționate de dumneavoastră, bulevardul Industriilor, strada Transilvaniei și bulevardul Unirii, în acest fiind emis aviz favorabil”

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ