SCAUNE PE STADIONUL METALUL! Buzoienii renovează stadionul cu sprijinul Primăriei

1
402

Metalul Buzău va primi sprijin din partea Primăriei pentru renovarea stadionului „Cornel Negoescu”. Buzoienii au câstigat putin peste jumătate de miliard de lei vechi în cadrul Concursului Local de Proiecte, sumă care este destinată amplasării a 1200 de scaune pe a doua arenă din Crâng. Lucrările de modernizare a bazei sportive vor începe de îndată ce municipalitatea virează banii în contul buzoienilor.
AFC Metalul Buzău a primit cea mai mare sumă din partea autorităţilor locale în cadrul Concursului Local de Proiecte, domeniul „sport”. Buzoienii vor primi 57.500 RON pentru dezvoltarea bazei sportive, clubul din Crâng fiind singurul care a depus în ultimii ani un proiect pentru modernizarea propriei arene.
Buzoienii aveau în plan modernizarea întregului stabiliment sportiv, însă cei 57.500 de lei, alături de încă 20.000 de lei din surse proprii nu sunt suficienţi decât pentru montarea scaunelor de plastic, atât la tribuna I, cât şi la tribuna a II-a. Stadionul „Cornel Negoescu” are o capacitate de aproximativ 2.000 de locuri, care va fi redusă la 1.200 o dată cu montarea scaunelor în cele două tribune. Arena a fost construită la începutul aniilor `50 şi este „casa” celor de la Metalul din anul 1954. În 2007, terenul natural al stadionului „Metalul” a fost înlocuit cu unul sintetic, iar denumirea a fost schimbată în „Cornel Negoescu”, în memoria unuia dintre cei mai apreciaţi jucători ai defunctei Gloria Buzău.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Consilierii locali vor avea pe masă în această dimineaţă rectificarea bugetului Municipiului Buzău. Printre investiţiile preconizate se numără şi ridicarea unei gradene cu 50 de locuri în Baza Sportivă a Liceului cu Program Sportiv din localitate, acţiune pentru care a fost solicitată suma de 50.000 de lei. Adică fix cât a primit divizionara „C”, Metalul Buzău pentru 1200 de scaune. […]

LĂSAȚI UN MESAJ