SCENARIU SUMBRU DESPRE PODUL DE LA MĂRĂCINENI

0
179

Afirmație bombă făcută, în nume personal, la ședința Colegiului Prefectural de către directorul ITM Buzău, Gabi Gheorghe. La capitolul diverse Gheorghe i-a solicitat prefectului să se asigure că soluția tehnică de reabilitare a podului metalic de la Mărăcineni nu va fi schimbată, caz în care termenul de realizare al lucrării ar putea ajunge la un an.
Gabi Gheorghe a spus că face această afirmație în nume personal din ceea ce a văzut la fața locului și la cât se pricepe la construcții și nu din funcția de director al ITM care nu are în competențe decât verificarea problemelor legate de legislația muncii.
Pusă în faţa unei astfel de declaraţii, şefa de la Casa Albă a reamintit faptul că autorităţile locale nu au puterea de a decide ridicarea unui pod de pontoane. În plus, a completat tabloul îngrijorător cu o altă informaţie, de această dată legată de calea de rulare rămasă deschisă, după închiderea tronsonului vechi. Sunt probleme la carosabilul podului nou.
Săptămâna trecută, prefectul Carmen Ichim i-a convocat la prefectură pe toți factorii responsabili de desfășurarea lucrărilor de la Mărăcineni și a cerut respectarea termenelor stabilite prin contract mai ales că tot mai multe voci reclama faptul că la pod sunt foarte puțini muncitori iar lucrarea este deja în întârziere.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ