Scene brutale cu hingheri

0
25

Imaginile au ajuns la IPJ Buzău
Scene de o cruzime inimaginabilă petrecute pe o stradă din comuna Siriu. Angajații unei firme de ecarisaj aflată în contract cu Primăria Siriu târăsc pe asfalt un câine care abia se mai ține pe picioare, cel mai probabil după ce a fost tranchilizat. Modalitatea brutală de capturare și transport a fost sesizată Inspectoratului Județean de Poliție Buzău. Primarul comunei a precizat că va analiza situația dar crede că imaginile ar putea fi truncate. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.
Scene brutale petrecute în comuna Siriu. Un angajat al firmei de ecarisaj târește pe asfalt un câine până când reușește să îl introducă într-o autospecială de transport. Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.
Contactat telefonic, primarul comunei Siriu a declarat că imaginile ar putea fi trucate. Alesul local a precizat că patrupedul ar fi atacat și ucis mai multe animale din curtea unor săteni. Cât privește modalitatea de capturare a câinilor, primarul a declarat că va analiza situația.
Imaginile sunt analizate și de către Biroul Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ