SCM GLORIA A TRECUT PE PRIMUL LOC!

0
90

Voinţa Lanurile a cedat, după 8 etape, în favoarea SCM Gloria, prima poziţie în Liga a 4-a. După 8 meciuri în care a obţinut tot atâtea victorii, echipa din Lanurile a fost învinsă în deplasare, scor 1-3, de către Montana Pătârlagele, care a reuşit, astfel, un nou rezultat notabil, după remiza, 1-1, în faţa SCM Gloria. La rândul ei, SCM Gloria s-a impus în deplasare, scor 4-0, împotriva Şoimilor Siriu şi, cu 22 de puncte, a preluat şefia clasamentului.

EŞECURI PE LINIE LA FUTSAL

Ambele echipe buzoiene au fost învinse, în deplasare, în meciurile susţinute în etapa a 5-a a Ligii a 2-a de futsal. Dacă Fortius a cedat la mare luptă pe terenul celor de la West Deva, scor 3-4 (2-2), Luceafărul a fost surclasată de către Bukovina Vicov, în faţa căreia buzoienii au cedat cu 3-12 (1-3). După aceste înfrângeri, Fortius a rămas pe locul 4, cu 9 puncte, în timp ce Luceafărul, cu 6 puncte, a coborât până pe locul 8. Clujana Cluj Napoca şi Colţea Braşov, cu câte 15 puncte, ocupă primele două poziţii. Etapa viitoare, duminică, Fortius va evolua din nou în deplasare, cu KSE Tg. Secuiesc, în timp ce Luceafărul va primi la Sala Sporturilor vizita celor de la Pro Tineret Sighişoara.

VICTORIE PENTRU RUGBIŞTI BUZOIENI

SCM Gloria Buzău este noul lider în Divizia Naţională de Seniori la rugby. Echipa buzoiană a învins sâmbătă dimineaţă, în deplasare, în etapa a 4-a, fostul lider, CS Năvodari, după una dintre cele mai bune evoluţii din ultima perioadă. Buzoienii au început mai bine şi în minutul 25 conduceau cu 20-0, dar năvodărenii au redus din handicap, iar la pauză SCM Gloria conducea cu 20-12. În repriza secundă, gazdele au dominat, s-au apropiat pe final la un punct, au avut o lovitură de pedeapsă ratată la 22-23, dar la final, bucuria a fost imensă în tabăra buzoiană: 22-26. Etapa viitoare, sâmbătă, pe stadionul din Parcul Tineretului, SCM Gloria, care a acumulat 18 puncte, va juca cu Tomitanii Constanţa.

ANTRENAMENT CU PUBLIC

Handbalistele SCM Gloria au câştigat una dintre cele mai uşoare partide din campionat. Sâmbătă după-amiază, în etapa a 7-a a Diviziei A, elevele lui Romeo Ilie s-au impus în deplasare, scor 37-26, pe terenul celei mai slabe echipe din serie, CSU Târgovişte. Partida a fost dominate complet de echipa buzoiană. Principalele marcatoare au fost Cristiana Ciuplea şi Alexandra Vrabie, ambele cu cîte 8 reuşite. Echipa de handbal a acumulat astfel 18 puncte şi se află pe locul 3, la egalitate cu Neptun Constanţa şi HCF Piatra Neamţ. Următorul meci, în etapa a 8-a, este programat joi după-amiază, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, cu Ştiinţa Bacău.

EGAL ÎN DERBY-UL METALUL BUZĂU – FARUL CONSTANŢA

Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic din Crâng. Deși pe durata întregii partide nu s-a marcat, chiar dacă ambele formații au avut ocazii de a înscrie, meciul a avut ritm, tensiune şi o tribună aproape plină. Farul a venit la Buzău şi cu o galerie însemnată, suporteri care au şi provocat ceva incidente fiind nevoie de intervenţia jandarmilor. Metalul a ajuns la cel de-al 9-lea meci la rând fără înfrângere. Echipa buzoiană ocupă acum locul 3, cu 21 de puncte, cu unul mai puţin decât Progresul Spartac şi Axiopolis Cernavodă, primele două clasate.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ