ȘCOALA A ÎNCEPUT ÎN DOUĂ SCENARII

0
50

Elevii din anii terminali, încep cursurile pe 10 mai
Grădinițele și școlile s-au redeschis miercuri, 5 mai, după vacanța de Paște. Preşcolarii, dar și elevii care nu susțin examene, au început cursurile în unul din cele două scenarii dispuse de Ministerul Educației. Pe 10 mai vor reveni la școală, indiferent de scenariu, toți elevii claselor terminale, cu prezență fizică.
Începând de miercuri, 5 mai, o parte din elevii județului au început cursurile în unul din cele două scenarii. În localitățile aflate în scenariul verde, cu rata de incidență, până la 1 la mie , elevii din clasele V-VII și IX-XI au revenit fizic în clase, iar cei care sunt în localități cu o rată peste 1 la mie, au început cursurile online. La nivelul județului Buzău, din cele 87 de localități, un sfert funcționează în scenariul galben, iar acolo au fost reluate cursurile on-line.
Municipiul Buzău se află în scenariul galben, conform reglementărilor Ministerului Educaţiei.
Pe 10 mai vor reveni la școală, indiferent de scenariu, toți elevii claselor terminale, cu prezență fizică. În această categorie intră cei de clasa a VIII-a, a XII-a, a XIII-a și ultima clasă din învățământul profesional. De asemenea, este permisă prezența fizică pentru ore de recuperare pentru absolut toți elevii înscriși în programul de ore remediale, cu excepția celor din localitățile din carantină.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ