SE ASFALTEAZĂ TROTUARELE

0
47

Asfaltările continuă în municipiul Buzău. Muncitorii nu iau pauză decât atunci când vremea nu le permite să își desfășoare activitatea, însă în prezent sunt lucrări în desfășurare pe mai multe artere din municipiu. După ce au fost reabilitate străzile, asfaltatorii au trecut la refacerea trotuarelor.

Asfaltatorii nu iau pauză de la muncă decât atunci când vremea nu le permite. După ce au finalizat reabilitarea mai multor străzi din municipiu, muncitorii au început refacerea trotuarelor, unele dintre ele pline de gropi și cu borduri rupte, de ani de zile. În același timp, se apropie de final și licitația pentru atribuirea lucrărilor de asfaltare a peste 45 de străzi de pământ.

De curând, muncitorii de la Urbis Serv au finalizat și acțiunea de plantare de flori pentru primăvară. S-a lucrat în special în zonele centrale din oraș, dar și la intrările în municipiu.

În paralel cu aceste activități, se lucrează la modernizarea locurilor de joacă din municipiu, precum și la amenajarea uno noi platforme de gunoi îngropate.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ