SE CAUTĂ MANAGER

0
43

Interimatul la conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău va lua sfârşit luna viitoare. Consiliul judeţean a demarat procedura de organizare a concursului în urma căruia va fi desemnat un manager, cu puteri depline.

Funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost scoasă la concurs, iar cei care doresc postul, mai au timp să se înscrie până pe 24 noiembrie.

Pe 28 noiembrie este programată etapa eliminatorie, în cadrul căreia vor fi verificate dosarele şi vor fi aprobate cele ale candidaţilor care îndeplinesc condiţiile. Candidatii trecuti de etapa de selecţie vor vizita sediul spitalului în zilele de 4 si 5 decembrie, după care, pe 5 decembrie, îşi vor prezenta proiectele de management. Câştigătorul concursului va fi aflat în jurul datei de 8 decembrie.

Actualul manager, economistul Claudiu Damian, ocupă funcţia cu delegatie, fiind numit în luna august a anului 2014, de către Consiliul Judetean. Mandatul iniţial, de 6 luni a fost prelungit până în prezent şi este foarte probabil ca Damian să dorească să continue. Până la sfârşitul acestui an, Spitalul Judeţean Buzău va avea un manager numit prin concurs, urmând ca după aceea să fie organizate şi concursurile pentru ocuparea celorlalte posturi de conducere.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ