SE CAUTĂ SOLUȚII

0
32

Municipalitatea caută în continuare soluții pentru a rezolva problemele apărute cu semaforizarea intersecţiei de la poarta Crângului, dintre bulevardele Bălcescu şi Stadionului. Și asta pentru că senzorii de trafic implantaţi în zonă le dau în continuare bătăi de cap șoferilor. În sprijinul lor, șefii Paltului Comunal se gândesc să traseze o dungă albă pe asfalt pentru ca şoferii să ştie unde trebuie să se oprească, pentru a declanșa senzorii de trafic implantaţi în asfalt.

Montaţi în premieră la Buzău, senzorii de trafic implantaţi în asfalt ar fi trebuit să fie soluţia ideală pentru fluidizarea circulației în intersecţia de la poarta Crângului, dintre bulevardele Bălcescu şi Stadionului. Numai că noile semafoare au devenit, în anumite perioade din zi, un adevărat coșmar pentru șoferii ce tranzitează zona.

Potrivit conducerii Primăriei Buzău, primele autovehicule ar trebui să oprească la semafor cât mai aproape de trecerea de pietoni pentru ca senzorii de trafic să le sesizeze.

Pentru ca traficul sa nu mai fie blocat pe viitor, edilii lansează un apel la adresa soferilor.

Edilii intenționează chiar să traseze o dungă albă pe asfalt pentru ca şoferii să ştie exact unde trebuie să se oprească. În caz de nevoie, până când toţi buzoienii care trec prin zonă vor învăţa unde anume să oprească maşinile pentru a putea primi culoarea verde, lângă semafoare vor fi montate şi panouri explicative în acest sens.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ