SE REDESCHIDE TEATRUL GEORGE CIPRIAN

0
101

După mai bine de 6 luni de inactivitate, actorii revin pe scena Teatrului George Ciprian. Se vor juca piese adaptate condițiilor epidemiologice, fără ca adaptarea să afecteze în mare măsură actul artistic. Reprezentanții teatrului pregătesc și un spectacol aniversar, prima piesă care s-a jucat în urmă cu 25 de ani la Buzău.
Începând de luna viitoare Teatrul George Ciprian își redeschide porțile pentru public. Spectatorii se vor putea bucura, iar de piese de calitate, producţie proprie ale teatrului buzoian. Spectacolele puse în scenă vor fi adaptate regulor impuse de autorităţile sanitare, în cotextul pandemiei de Covid 19.
Pentru redeschidere a fost pregătită o comedie, cea mai recentă premieră a Teatrului George Ciprian, dar este în lucru şi un spectacol aniversar.
Reprezentanţii teatrului au pregătit măsuri specifice perioadei de pandemie pentru a preveni infectarea spectatorilor cu noul coronavirus.
Sala de spectacole a teatrului va putea fi ocupată în proporţie de 50 la sută din capacitate, între spectatori fiind lăsat un scaun liber. Publicul va purta, obligatoriu, mască încă de la intrarea în clădirea teatrului şi au fost pregătite căi separate de de acces şi de ieşire. De asemenea scaunele vor fi dezinfectate cu substanţe biocide avizate de Ministerul Sănătăţii iar aerul din sală va fi sterilizat după fiecare reprezentaţie. Tot ca măsură de precauţie, biletele se vor vinde numai on-line.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ