SE REDSCHIDE BIBLIOTECA JUDEŢEANĂ

0
91

Biblioteca Judeţeană revine la programul obişnuit şi îşi redeschide sălile de lectură. Începând de luni accesul publicului va fi permis atât în sediul central ce funcţioneză provizoriu la Galleria Mall, cât şi în filiale.
Cititorii buzoieni sunt aşteptaţi sunt, începând de săptămâna viitoare, să revină în sălile de lectură ale Bibliotecii Judeţene, ori în secţiunea multimedia. Anunţul redeschiderii programului pentru public a fost făcut de conducerea instituţiei de cultură, care precizează şi faptul că vor fi reluate şi activităţile culturale obişnuite.
” Dragi utilizatori,
Începând de luni, 25 ianuarie 2021, redeschidem Sălile de Lectură (unde puteți lectura cărți, presa și legislația la zi), Serviciul Multimedia cu acces liber la internet (aici puteţi lista orice material, puteţi împrumuta sau viziona filme, puteţi audia muzică din diverse genuri și tot aici există și două console Xbox One cu diferite jocuri)
Vom relua obișnuite activităţile culturale : lansări de carte, aniversări, omagieri, cursuri, concursuri, toate cu participarea unui număr maxim de invitați pe care îl vom anunța de fiecare dată. Aceste servicii vor începe să funcționeze și la filialele noastre din cartierele Simileasca, Micro XIV și Poștă, precum și filiala de carte religioasă”, a transmis pe facebook conducerea Bibliotecii .
În mesaj se mai precizează faptul că vizitatorii Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău” trebuie să respecte condiţiile stabilite în ceea ce privește protecția împotriva Covid-19, care sunt sunt afișate pe pagina de internet a instituției, precum și la sediul acesteia.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ