SE RIDICĂ MAŞINILE PARCATE NEREGULAMENTAR

0
239

Maşinile parcate neregulamentar pe străzile din Buzău, vor fi ridicate de un serviciu specializat al societăţii Urbis, în baza unei hotărâri a Consiliului Local Municipal din vara anului trecut. Pentru ca buzoienii să nu fie luaţi prin surprindere de măsura ce urmează să fie pusă în aplicare de la 1 februarie, Poliţia Locală a început o campanie de informare.

Începând de săptămâna aceasta, până pe 31 ianuarie , poliţiştii locali vor distribui  aproximativ 5000 de pliante, privind activitatea de ridicare a vehiculelor, autovehiculelor şi remorcilor care staţioneazăneregulamentar pe domeniul public sau privat al Municipiului Buzău. Pliantele conţin toate informaţiile cu privire la prevederile legale, cuantumul sancţiunii, datele referitoare la locul de depozitare a vehiculelor ridicate, precum şi numerele de telefon care pot fi apelate în astfel de cazuri. Poliţiştii locali precizează şi tarifele percepute pentru ridicarea şi depozitarea maşinilor.

Dacă proprietarul se prezintă la autovehicul şi nu se mai efectuează transportul şi depozitarea se va achita doar suma de 300 lei, reprezentând deplasarea pentru ridicare.Autovehiculule ridicate prin dispoziţia agentului constatator, care poate fi poliţist local sau poliţist rutier vor fi duse la sediul societăţiiUrbis Serv.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ