ȘEDINȚĂ AMÂNATĂ, PENTRU 8 MARTIE

0
56

Întâlnirea de miercuri a Adunării Generale a Acționarilor pentru alegerea Consiliului de Administraţie al Companiei de Apa Buzău a fost din nou amânată, din lipsă de cvorum. Întrunirea a fost convocată inițial în ziua de marți însă, pentru că reprezentantul Primăriei Pătârlagele nu convocase Consiliul Local și nu avea mandat în acest sens, s-a decis amânarea întrevederii acționarilor pentru ziua de miercuri. Și de această dată, la ședința Adunării Generale a Acționarilor, reprezentantul administrației locale din Pătârlagele nu a fost prezent.

Reprezentantul municipiului Râmnicu Sărat precum și cel al județului Buzău în cadrul A.G.A., au solicitat ca noua convocare să se facă într-un termen rezonabil.

Acest lucru implică organizarea unei noi ședințe extraordinare a Consiliului Județean precum și a consiliilor locale, în afară de cel al municipiului Buzău, pentru a se da un nou mandat membrilor ce vor participa la o nouă întrunire a Adunării Generale a Acționarilor pentru alegerea Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă.

Prezent la ședința AGA, directorul Companiei de Apă Buzău, Ionel Tescaru a atras atenția asupra unor aspecte ce par să ridice unele semne de întrebare.

La finalul întâlnirii directorul adjunct al societății, Dumitru Cristea a menționat că în cursul zilei de miercuri se convoacă de urgență Consiliul de Administraţie al Companiei, al cărui mandat expiră pe data de 28 februarie.

O nouă ședință a Adunării Generale a Acționarilor pentru alegerea Consiliului de Administraţie al Companiei de Apa Buzău a fost programată pentru data de 7 martie, de la ora 10.00. În situația în care, nici în ziua respectivă nu se întrunește cvorumul, atunci ședința se amână pentru următoarea zi, adică 8 martie, cu începere tot de la ora 10.00.

(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ