ŞEDINŢĂ DE RĂMAS-BUN LA CONSILIUL JUDEŢEAN

0
24

Consiliul Județean, în actuala componență și-a încheiat activitatea. La finalul celor patru ani de manadat, consilierii şi-au luat rămas bun cu ocazia ultimei şedinţe ordinare ce a fost convocată joi, dimineaţă. Noul Consiliu Judeţean rezultat în urma alegerilor de la sfârşitul lunii trecute va fi validat în aproximativ 10 zile.
Ultima şedinţă a actualului Consiliu Judeţean, ales în urmă cu patru ani s-a încheiat cu felicitări şi diplome de excelenţă pentru toţi componenţii săi. Unii dintre consilieri se vor regăsi în viitorul Consiliu, alţii nu. Pentru aceştia din urmă, şedinţa de joi, la care au fost convocaţi a însemnat finalul activităţii de consilier judeţean, ei urmând să facă loc unor alte persoane care şi-au câştigat mandatele la alegerile locale din septembrie. Preşedintele Petre Emanoil Neagu, care va rămâne în fruntea Consiliului Judeţean, a caracterizat, la final activitatea colegilor cu care a lucrat din 2016, până acum.
Petre Emanoil Neagu a vorbit şi despre aşteptările viitorului Consiliu Judeţean, care şi va începe mandatul în aproximativ 10 zile.
Şedinţa, care, deşi a fost una festivă, a inclus adoptarea unor proiecte de hotărâri. La final toţi consilierii au fost invitaţi la o fotografie de grup.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ