ȘEFI SCHIMBAȚI

0
239

Schimbări în conducerea mai multor instituții de asistență socială, aflate în subordinea Primăriei Buzău. Edilul șef Constantin Toma a decis ca fostul director economic al Centrului de bătrâni Alexandru Marghiloman, economistul Mariana Cazacu să fie numită pe funcția de director, deși a câștigat de curând concursul organizat de Primăria Buzău pentru funcția de director al Cantinei de Ajutor Social.

Aceasta urma să îl înlocuiască pe Doru Crăciun, care a împlinit vârsta de pensionare. Între timp, fostul șef al Centrului de Servicii  pentru Persoane Vârstnice „Alexandru Marghiloman” din Buzău, Maria Ioniță, a solicitat Direcției de Asistență Socială Buzău încetarea contractului de muncă începând cu data de 2 octombrie, iar conducerea DAS Buzău a ales să o păstreze pe Mariana Cazacu pe funcția de director la azil, pe o perioadă determinată de două luni, până când va fi organizat un nou concurs pentru funcția de șef de serviciu în cadrul Centrului.

În același timp, primarul anunță schimbări majore în ceea ce privește acordarea de servicii sociale la nivelul municipiului Buzău. Modificări importante vizează, în principal, centrul de bătrâni Alexandru Marghiloman.

Primarul Constantin Toma a decis să unească sub conducerea unei singure instituții toate serviciile de asistență socială care funcționează în subordinea administrației locale. Mai exact, cantina socială, centrul de bătrâni, adăpostul pentru oamenii străzi și Centrul pentru Reabilitare, Recuperare și Educație Specială funcționează ca ramuri ale Direcției de Asistență Socială și sunt conduse de șefi de servicii. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ