ŞEFUL PNL, APEL CĂTRE MANAGERII DE SPITALE

0
21

Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău face apel către managerii de spitale să nu amestece administraţia cu politica. El spune că declaraţiile politice, în situaţia actuală, nu fac decât să vulnerabilizeze și mai mult sistemul de sănătate.
Liderul liberalilor buzoieni, Gabriel Avrămescu, a transmis prin intermediul unei declaraţii de presă, un mesaj către managerii de spitale cărora le cere să-și facă treaba în unitățile medicale pe care le conduc și să lase politica deoparte.
“Suntem în pandemie, iar declarațiile politice, făcute de unii manageri de spitale, nu fac decât să vulnerabilizeze și mai mult sistemul de sănătate și așa suprasolicitat din cauza luptei cu un virus care a creat o criză mondială de sănătate.
Observ cum se aruncă în spațiul public aprecieri la adresa unui partid politic referitor la ce a făcut bine sau nu, în contextul pandemiei cu care ne confruntăm(…). Ceea ce vreau să subliniez este că le transmit buzoienilor să respecte și să asculte recomandările de la nivel guvernamental și mai puțin șicanele politice în care se amestecă, mai nou, și managerul Spitalului Județean Buzău.
Pandemia nu este o glumă și cu atât mai puțin un motiv de aruncat gunoiul peste gard!” , a transmis Gabriel Avrămescu.
Şeful PNL Buzău, insistă ca cei care au fost numiți de PSD în posturi de manageri de spitale, aflate în subordinea autorităților locale pesediste, să-și concentreze atenția pe salvarea și tratarea pacienților, prin respectarea procedurilor și a managementului de criză, și să lase deoparte declarațiile politice care descurajează populația.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ