SELECȚIONATA AJF BUZĂU, VICTORII PE LINIE

0
56

Performanță notabilă pentru selecționata AJF Buzău. Campioana națională a reușit să se califice la turneul intermediar semifinal, alături de câştigătoarele celorlalte serii preliminare. Echipa buzoiană a obținut trei victorii în tot atâtea partide disputate în Slovenia, ceea ce i-a adus calificarea directă în faza următoare a competiției.
Selecţionata AJF Buzău, campioană naţională, a reuşit trei victorii din tot atâtea partide în turneul intermediar al UEFA Region’s Cup, care s-a încheiat luni în Slovenia. Repartizată într-o grupă preliminară cu scoţienii de la Central Scotland, georgienii de la Chabonama şi gazdele de la Maribor, echipa buzoiană a trecut de primele două şi s-a instalat în fruntea clasamentului, cu punctaj maxim, şi avea deja asigurată, în mare măsură, calificarea în faza următoare a UEFA Region’s Cup, turneul preliminar – semifinal.
Campioana României a învins luni seară şi în ultimul meci din grupa preliminară a turneului intermediar din Slovenia, reprezentanta gazdelor, Maribor, cu scorul de 2-0 şi, cu 9 puncte din tot atâtea posibile, a încheiat grupa pe primul loc, obţinând calificarea directă în faza următoare a competiţiei.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ