SEMENI CU SUFLET MARE

0
446

Mobilizare exemplară pentru Mădălina, tânăra de 19 ani din Luciu, care suferă de o boală cumplită din cauza căreia coloana vertebrală se curbează. După apelurile lansate paginile de socializare, dar și în urma reportajului realizat de TV Buzău acasă la Mădălina, suma necesară intervenției salvatoare a fost strânsă. Acum, eleva de pregătește de operația ce i-ar putea salva viața.
Despre cazul Mădălinei Buzea, TV Buzău a publicat un reportaj în luna mai. Atunci tânără plângea și se ruga să strângă 800 de milioane de lei vechi, sumă ce i-ar putea reda sănătatea. În această perioadă, oamenii care au aflat de drama tinerei din comuna Luciu nu au rămas indiferenți și au donat, fiecare cât a putut, iar acum banii pentru intervenția chirurgicală au fost strânși, iar Mădălina se pregătește de operație.
Acum trei săptămâni venea la școală pentru a susține ultimele teze pentru a absovi liceul alături de colegii ei, moment în care mama ei mi- a spus că are nevoie de mulți, foarte mulți bani să o opereze, altfel fata va muri.Am plâns împreună cu copiii, ne durea neputința noastră. În cursul aceleiași zile, copiii mei se întrebau pe grupul clasei cum să facem.Vom sta cu mâinile în sân? Atunci, motivată de hotărârea lor de a trece peste nenorocirea asta care era și a noastră, m-am hotarât. A doua zi, cu o sută de lei în mâna, m- am dus în clasa, și le- am spus că VOM REUSI. Cu elevii mei, cu alți copii de la clasele de liceu am plecat pe un drum greu, aproape imposibil. Mi s- au alăturat prieteni, cunoscuți și mulți necunoscuți, care aveau încredere în mine și care au copii si stiu ce inseamna dragostea de parinte si suferinta in fata durerii proriului fiu. Astazi pot spune ca, pe 12 iunie, Madalina se interneaza pentru a fi operata. Dumnezeu a fost alaturi de ea si mi- a scos in cale oameni cu suflet ca mi- au dat din putinul lor pentru a- i salva viata. Inca strangem bani pt spitalizarea ei, dar vreau sa VA MULTUMESC pt ajutorul si increderea acordate!Sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor!, a scris o profesoară de –a Mădălinei pe pagina de socializare.
Buzea Mădălina are 19 ani și, în afară de bolile copilăriei, nu a avut probleme de sănătate. În clasa a IX-a, în urma unei operații de apendicită, medicii au constatat că fata suferă de scolioză toraco-lombară, o boală cumplită din cauza căreia coloana vertebrala se curbează. După aceste investigații de la Buzău, Mădălina a mers la un spital din București. Medicii de acolo au intervenit chirugical, iar operația a reușit să îi prelungească viața. Numai că de atunci s-a îmbolnăvit și de inimă, iar starea ei se agravează treptat. Acum Mădălina nu se poate deplasa fără ajutor, iar la școală se duce ocazional. Studiază acasă, iar profesorii îi dau teme și îi programează testările. Pentru Mădălina exista o șansă, iar aceasta este o operație care i-ar reda speranța la o viață normală. Pe 12 iunie este programată pentru internare la unitatea spitalicească din Capitală, unde va fi operată.
DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ