Seniorii s-au distrat la Iazul Morilor

0
29

Întâmpinați cu atmosferă de club
Distracția nu are vârstă iar dansul leagă prietenii și face viața mai frumoasă. Primăria Municipiului Buzău i-a invitat pe seniori la un eveniment organizat la Centrul Iazul Morilor pentru a socializa și a lua parte la momente artistice organizate de cunoscuți intepreți de muzică populară. A fost prima serată din șirul activităților care se vor organiza în fiecare miercuri. Proiectul administrației locale a luat naștere din dorința de a veni în sprijinul vârstnicilor sau persoanelor singure care își doresc să ia parte la evenimente culturale și artistice. Rând pe rând, pensionarii buzoieni au călcat pragul centrului, curioși să vadă exact ce li s-a pregătit.
La prima ediție a evenimentului a luat parte și primarul municipiului Buzău Constantin Toma.
După câteva minute a început distracția. Vârstnicii s-au prins în hore, s-au bucurat de o atmosferă ca de club, cu lumini ambientale și cu boxe din care au răsunat puternic melodiile preferate.
În fiecare seară de miercuri la Centrul Iazul Morilor din municipiul Buzău, vârstnicii vor avea posibilitatea să se întâlnească, să discute și să se distreze participând la programe cultural-artistice pregătite din timp de administrația locală.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ