,,SERBĂRILE CENTENARULUI”

0
63

Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” din Buzău a organizat începând de astăzi ,,Serbările Centenarului” sub motto-ul ,,100 de ani de România, 100 de ani de Eminescu”. La evenimentul organizat de una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din municipiu au fost prezenți din rândul autorităților locale, primarul Buzăului, Constantin Toma, subprefectul Sorin Gheorghe, precum și șefi de instituții, elevi, actuali și foști profesori ai Colegiului Național ,,Mihai Eminescu”.

Pentru acest eveniment, Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” din Buzău a pregătit o serie de activități. Cel mai așteptat moment va fi, cu siguranță, cel programat pentru ziua de sâmbătă, 20 ianuarie când va avea loc un concert extraordinar susţinut de Corul Național de Cameră ,,Madrigal”, în amfiteatrul Colegiului.

,,Serbările Centenarului” au debutat astăzi în amfiteatrul arhiplin al unității de învățământ, acolo unde au avut loc o serie de momente artistice.

În cadrul acestor activități a fost prezentat și un film de prezentare al Colegiului National ,,Mihai Eminescu”, în care apar elevi precum și unele personalități ce au absolvit această prestigioasă unitate de învățământ.

Pentru ziua de 16 ianuarie, în cadrul activităților desfășurate cu ocazia Serbărilor Centenarului, elevii și profesorii Colegiul Național ,,Mihai Eminescu” îl vor avea ca invitat pe scriitorul și criticul literar Alex Ștefănescu.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ