SERVICIUL DE ECARISAJ FUNCȚIONEAZĂ! Iubitorii de animale, așteptați la padoc

1
1088

Serviciul de ecarisaj a început, de câteva săptămâni, să acționeze pe străzile din oraș. La noul adăpost de pe strada Răchitei sunt acum peste 100 de câini care au fost strânși din municipiu, la sesizarea oamenilor. Totodată niciunul din cei 60 de maidanezi din vechiul adăpost de pe strada Horticolei nu a fost mutat aici, cei mai mulți fiind eutanasiați, conform legii în vigoare. Buzoienii au la dispoziție un număr de telefon la care pot suna pentru a chema o echipa de ecarisaj, care își desfășoară activitatea zilnic până la ora 16.
Administratorii padocului și-au propus ca, pe viitor, echipele de hingheri să se dubleze și astfel să se poată acționa pe străzile orașului și după ora 16. Totodată și la padoc ar putea apărea noi îmbunătățiri precum spații special amenajate pentru mame cu pui sau chiar locuri de joacă pentru patrupede. În prezent, câinii sunt ținuți în adăpost 14 zile lucrătoare și în cazul în care nu se găsește nicio persoană care să îi adopte, aceștia sunt eutanasiați.
Buzoienii pot sesiza cazurile în care maidanezii trebuie ridicați de echipa de ecarisaj la numărul de telefon 0722 600 099.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ