Sesiune specială la examenul pentru directori

0
32

Candidații cu COVID examinați pe 28 octombrie
Inspectoratul Școlar Județean va organiza o sesiune specială de examinare a candidaților care s-au înscris la concursul pentru ocuparea unei funcții de director sau director adjunct, într-una din instituțiile de învățământ din județ. Este vorba despre organizarea unei probe pentru cei declarați COVID pozitiv și care nu se pot prezenta la examenul din data de 15 octombrie.
Ministerul Educației a decis organizarea unei sesiuni suplimentară în cadrul concursului de ocupare a posturilor de director în unitățile de învățământ dedicată candidaților înscriși, care nu se pot prezenta în data de 15 octombrie din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2 sau din cauza carantinării. Proba specială ar urma să fie susținută în data de 28 octombrie.
Între timp, vineri, 15 octombrie 2021, începând cu ora 10:00, se va derula proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
Proba scrisă va fi urmată de un interviu iar emiterea deciziilor de numire pe funcții va fi programată între 20 și 22 decembrie cu aplicare de la 10 ianuarie 2022.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ