ȘI-AU LUAT ADIO DE LA LICEU

0
46

Festivitate emoționantă la Colegiul Național “Mihai Eminescu”
Elevii claselor a XII-a din Colegiul Național “Mihai Eminescu” Buzău și-au luat adio de la profesori, în cadrul unei festivități emoționante la care au luat parte reprezentanți ai administrației locale. A fost o festivitate atipică, la care părinții nu au putut participa în schimb, lacrimile și îmbrățișările adolescenților au fost mai calde ca niciodată.
Încă o generație a Colegiului Național “Mihai Eminescu” și-a adio de la anii de liceu, cei mai frumoși de altfel. Pentru a marca momentul, a fost organizată o festivitate la care au luat parte și reprezentanți ai administrației locale. Cu această ocazie edilul orașului a declarat că în acest an ar putea fi reabilitată clădirea colegiului de pe strada Independenței.
Din pricina măsurilor restrictive impuse de pandemie, părinții nu au putut lua parte la eveniment. În schimb directorul liceului le-a urat tuturor elevilor mult succes pe drumul pe care îl vor alege.
Festivitatea s-a desfășurat în curtea Liceului Costin Nenițescu, locul unde elevii Colegiului Mihai Eminescu au fost mutați în urma începerii reabilitării imobilului de pe strada Independenței.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ