Sinucidere în cartierul Micro V

0
5

Un gest anunțat cu o săptămână în urmă
Gest necugetat al unui bărbat din cartierul Micro V al municipiul Buzău. În jurul orei 8.00 dimineață s-a aruncat pe geamul apartamentului, prăbușindu-se pe terasa unui magazin aflat la parterul blocului. Din nefericire, paramedicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva, fiind constatat decesul. Nu se știe motivul pentru care a recurs la acest gest dar potrivit unor informații bărbatul ar fi anunțat cu câteva zile în urmă că vrea să renunțe la viață.
Un bărbat în vârsta de 54 de ani din municipiul Buzău s-a aruncat de la etajul șase al blocului în care locuia. Tragicul eveniment a fost sesizat prin 112 de către o prietenă a mamei bărbatului. La fața locului au ajuns paramedicii SMURD dar din nefericire nu s-a mai putut face nimic. Buzoianul decedase la scurt timp după impact. Nu se cunosc pâna la acest moment motivele pentru care bărbatul a recurs la un astfel de gest.
Potrivit unor informații, bărbatul locuia împreună cu mama sa iar de aproximativ o săptămână intrase într-o depresie. Ba mai mult a anunțat se va sinucide. În urmă cu câteva zile un taximetrist din Buzău s-a sinucis după ce a pierdut banii la jocurile de noroc.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ