SISTEM JAPONEZ ÎN PRIMĂRIA BUZĂU

0
179

Functionarii din Primărie vor lucra ca japonezii. Edilul Buzăului a mers de curând la o serie de cursuri în care a văzut cum se aplică sistemul Kaizen, menit să pună ordine în eliberarea documentelor din Palatul Comunal. Primii 16 functionari au fost instruiti si deja au început sedintele de pregătire cu ceilalti angajati din birourile Primăriei.

Managementul Kaizen este secretul eficienței japoneze. Aceasta platformă și-a dovedit eficiența în mari companii private care au reușit chiar să scape de probleme financiare și să își motiveze angajații. Acest lucru se poate aplica și în Palatul Comunal. Primarul Constantin Toma a mers alăuri de 16 funcționari la cursuri pentru aafla tainele managementului Kaizen.

Daca se va reuși implementarea acestui sistem, buzoienii care au nevoie de documente de la Primărie le vor putea primi mai repede, iar funcționarii din Palatul Comunal ar deveni mai amabili. În acest sens, deja se țin ședințe cu angajații Primăriei pentru a învăța să aplice sistemul Kaizen.

Sistemul tip Kaizen vine ca o necesitate în Palatul Comunal mai ales că primarul Constantin Toma spune că actualii funcționari trebuie să lucreze mai eficient având în vedere numărul mare de posturi neocupate. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ