SNPPC : ”Legea apără infractorul”

0
61

Sindicatele solicită protejarea polițiștilor și întărirea legislației
Atitudinea pe care interlopii o au față de polițiști denotă o legislație slabă și o incapacitate a autorităților de a impune măsuri imediate, sunt de părere sindicatele. Faptul că Florin “Anaser” Duduianu, unul dintre cei mai căutați buzoieni pe plan internațional, cap al clanului cu același nume, transmite în același timp pe rețelele de socializare mesaje, nestingherit arată că legislația este una permisivă.
Căutat de mai bine de un an de polițiști, Anaser Duduianu, unul dintre capii clanului Duduienilor, transmite mesaje nestingherit pe rețelele de socializare. Sindicatele din Poliție sunt de părere că atitudinea interlopilor față de autorități este determinată de o legislație slabă care nu protejează polițistul.
Reprezentanții Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contactual atrag atenția că legislația ar trebui întărită în sensul în care oamenii legii să poată reține pentru o perioadă mai lungă de timp persoanele certate cu legea astfel încât să nu mai aibă posibilitatea de a se sustrage urmăririi penale.
Pe numele lui Florin Duduianu, a fost emis în data de 14 august un mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ