ȘOFERIȚĂ GRĂBITĂ, MAȘINI FĂCUTE ZOB

0
73

Un accident rutier s-a produs, miercuri dimineață, în cartierul Dorobanți din municipiul Buzău. Două mașini s-au lovit puternic, iar conducătorii auto au fost răniți din cauza neacordării de prioritate. Evenimentul rutier s-a produs pe strada Gârlași, la intersecția cu artera ce duce către Piața Dorobanți. O șoferiță în vârstă de 30 de ani, care ieșea de pe o alee laterală, nu a acordat prioritate de trece unui autoturism condus de un buzoian de 41 de ani, care circula regulamentar.
Impactul a fost destul de puternic, mașinile fiind grav avariate. Oamenii care locuiesc în zonă au ieșit la poartă, speriați fiind de bubuitura care s-a auzit în momentul ciocnirii. Martorii spun că, cel mai probabil, șoferii mergeau cu viteză, mai ales că odată cu asfaltarea străzii Gârlași, conducătorii auto sunt tentați să apese mai tare pedala de accelerație.
În urma impactului, ambii șoferi au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ