SOLUȚII PENTRU FLUIDIZAREA TRAFICULUI

0
47

Municipalitatea încearcă să țină ritmul cu numărul tot mai mare de autoturisme ce sunt înmatriculate în Buzău. Este o tendință asupra căreia reprezentanții Palatului Comunal și cei ai Poliției Rutiere trebuie să se adapteze și să ia astfel o serie de măsuri necesare pentru fluidizarea traficului. Reclamațiile venite din partea buzoienilor care se plâng de traficul tot mai aglomerat din oraș, determină autoritățile să desfășoare tot mai multe ședințe în cadrul Comisiei Rutiere, unde încearcă să identifice cât se poate de repede, soluții pentru a descongestiona traficul în oraș. Una dintre măsuri a fost amplasarea unui sens giratoriu în zona podului de la Drăgaică.

Un alt punct sensibil, unde se formează aglomerări de mașini mai este și zona sediului Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, care este ocupată în permanenţă cu maşini civile dar şi ale Ministerului de Interne care obturează uneori vizibilitatea spre trecerea de pietoni.

Autoritățile vor încerca în acest an să acorde instituției locuri pentru staţionarea autovehiculelor în parcarea care va fi amenajată în spatele blocului Camelia unde funcţionează Parchetul local.

Responsabilii din cadrul Primăriei municipiului Buzău caută soluţii şi pentru zona din apropierea Şcolii nr. 1 de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ