SOȚIA LUI BENONE SINULESCU REACŢIONEAZĂ

0
41

Informații false, răspândite în presă
Fostul impresar al cunoscutului interpret de muzică populară buzoian, Benone Sinulescu, a anunțat în weekend faptul că artistul a fost găsit inconștient în locuință, iar potrivit unor informații, starea sa de sănătate ar fi foarte gravă. Luni, soția buzoianului a dezmințit informațiile precizând că Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient, iar la acest moment urmează un tratament.
Fostul impresar al artistului Benone Sinulescu a anunțat faptul că artistul ar fi într-o stare gravă după ce a căzut inconștient în locuința din Arad, unde s-a retras alături de soția sa. În loc să fie internat, a mai declarat impresarul, interpretul ar fi fost dus la un azil de bătrâni. Luni, soția lui Benone Sinulescu, a infirmat cele declarate de fostul impresar.

“Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu…
In dimineata zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost gasit inconstient ci a cazut si nu a dorit sa fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputand sa il ridic si din dorinta de nu fi expus intr-o situatie nefavorabila imaginii publice, impreuna am stabilit sa solicitam o ambulanta de la o clinica privata, in care a fost internat temporar…In ziua de sambata starea de sanatate s-a inrautatit si in urma discutiei cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Judetean Arad, care ii cunostea afectiunile, i-a recomandat o reevaluare in cadrul acestui spital”, a scris pe Facebook, Elena Sinulescu, soția interpretului de muzică populară.
Vizavi de informațiile apărute în presă, Elena Sinulescu a precizat:
“In acest timp, fostul impresar Ionut Pavel, fara a ma fi intrebat despre starea sotului meu si fara a ne solicita acordul, a raspandit in presa informatii nedocumentate false, defaimatoare privind modul in care familia il ingrijeste pe . Se dovedeste ca Beni pe buna dreptate nu il considera o persoana din cercul de prieteni si a incetat relatiile profesionale de mai mult timp cu acesta”.
Benone Sinulescu s-a născut pe 24 mai 1937 în comuna Siriu din județul Buzău și a devenit unul dintre cei mai titrați și îndrăgiți interpreți de muzică populară din România. “Colo-n vale la Buzău”, “La căsuța din pridvor”, “Roata vieții”, sunt doar câteva din zestrea muzicii naționale.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ