SPECTACOLE DE ZILE MARI LA CALVINI ȘI MEREI

0
168

Week- endul ce tocmai s-a încheiat a fost unul plin de muzică și distracție la Merei și la Calvini. Localnicii din cele două comune au jucat și s-au distrat până la orele serii după ce autoritățile locale au organizat sărbătorile numite ”Floare de salcâm”. Artiști îndrăgiți au urcat pe scenă, iar petrecerile s-au încheiat cu focuri de artificii.
Primăria comunei Merei a organizat duminică, cea de-a şasea ediţie a sărbătorii „Floare de Salcâm”, spectacol dedicat Centenarului Marii Uniri. Festivalul de cântec a început in jurul orelor 14.00, pe terenul de sport din satul Lipia și s-a terminat după orele 22.30. Primaria a lansat o invitație către toți localnicii pentru a lua parte la un spectacol foarte reușit, alături de interpreți îndrăgiți de muzică populară. Pe scenă au urcat Violeta Constantin, Mario Buzoianu, Mihaela Gurău, Nicolae Datcu, Ion Băicuş, Filofteia Drăghici, iar spectacolul s-a desfasurat intr-o atmosfera plina de voie buna pe acordurile celor din Formaţia Biloi de la Mangalia. La finalul spectacolului, participanţii s-au bucurat si de un impresionant foc de artificii.
Distracție și voie bună au fost și la sărbătoarea comunei Calvini „Flori de salcam”, ajunsă la cea de-a patra ediție, care s-a dovedit a fi una de succes, dovadă fiind publicul numeros prezent la evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local din Calvini. Pentru această ediție, primarul Nicolae Curelea le-a pregătit localnicilor un spectacol pe cinste, iar capetele de afiș au fost Ionuț și Doinița Dolănescu și Adi de la Vâlcea. Pe scena amenajată în localitate au urcat și alți artiști îndrăgiți precum Mădălina Manolache, Mirela Ursache, Nina Stamate, Simona Bănică, Tatiana Răduță sau Daniela Matache. Elevii Școlii Generale ,,Dumitru Ionescu” au susținut la rândul lor un program artistic, pe scena amplasată în localitate.
De la petreceri, nu au lipsit comercianții de produse tradiționale și jucării, iar pofticioșii s-au putut delecta cu mici și bere.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ