SPERANȚE PENTRU MUNCITORII DE LA NEHOIU

0
5

Prefectul în vizită la fabrica de mobilă

Prefectul județului Buzău a efectuat o vizită de lucru la fabrica de mobilă din Nehoiu, după ce angajații au organizat în ultimele luni mai multe proteste. Oamenii s-au plans că nu și-au mai primit salariile iar locurile de muncă le sunt periclitate. Autoritățile locale le-au transmis că deja s-au făcut demersuri în vederea angajării muncitorilor la o altă fabrică.
Un nou protest la Nehoiu organizat de către muncitorii fabricii de mobilă. De această data la fața locului s-a deplasat prefectul județului Buzău. Vizita a fost efectuată în urma situației dramatice prin care trec peste 200 de angajați. Nu și-au primit salariile din luna aprilie, în luna mai au beneficiat doar de 200 de lei din întreaga sumă și nici tichetele de masă nu au fost acordate.
Muncitorii fabricii de mobilă i-au transmis prefectului de Buzău că nu vor să își piardă locurile de muncă.
Contactat telefonic, prefectul județului Buzău a declarat că se fac demersuri pentru noi locuri de muncă destinate angajaților de la fabrica de mobilă.
Protestele la fabrica de mobilă au început în luna mai. La acest moment autoritățile încearcă să poarte discuții cu mai mulți angajatori în vederea preluării forței de muncă, printre ei și un important investitor din municipiul Buzău.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ