Sportul pe primul loc, drumurile și parcurile mai așteaptă

0
25

Care sunt prioritățile orașului?
Străzile se situează pe locul 8 atunci când vine vorba despre prioritățile pe care primăria le are la capitolul cheltuieli bugetare. Pe de altă parte pe transportul în comun și în plan sportiv sunt cheltuiți cei mai mulți bani. Un consilier local a atras atenția municipalității vizavi de prioritățile pe care le au buzoienii și care nu se regăsesc în prioritățile principale ale primăriei.
Cei mai mulți bani pe care primăria i-a alocat în primele șase luni ale acestui an au fost pentru transportul în comun. Pe locul secund, cheltuielile cele mai mari s-au făcut pentru susținerea sportului local. Unul dintre consilierii locali municipali a atras atenția că banii pe care primăria îi alocă diferitelor proiecte nu fac obiectul nevoilor principale de care cetățenii au nevoie. Spre exemplu drumurile ocupă locul 8 în prioritățile
În replică, primarul Constantin Toma a declarat că nu a avut mai mulți bani pentru drumuri pentru că încasările au fost foarte mici.
Nici pentru parcuri sau spații verzi nu sunt foarte mulți bani. Acest lucru s-a putut observa în primăvara acestui an când lucrările de întreținere a spațiilor verzi nu s-au realizat decât în zona centrală a orașului.
Sincron Constantin Toma, primarul municipiului Buzău
44.46-bineinteles ca am putea sa avem gazon peste tot…nimic altceva-45.04
Cu toate acestea, consilierul local Irinel Cîrstea a mai atras atenția că Primăria Buzău a găsit sumele necesare organizării la Buzău a unui campionat mondial de rachetomodele.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ