Stâlpii nemulțumirilor pe strada Transilvaniei

0
169

Aglomerație și nervi
Pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău, una dintre cele mai lungi artere din oraș se montează de zor stâlpii care delimitează benzile de circulație. Prin intermediul lor sunt separate benzile destinate autoturismelor de cele pe care circulă autobuzele de transport în comun. Șoferii care tranzitează zilnic șoseaua sunt de părere că circulația va avea de suferit. Cei mai afectați vor fi buzoienii care au afaceri sau locuiesc în zona respectivă.
Valorile ridicate de trafic, mai ales la orele de vârf vor de de furcă șoferilor, mai ales că strada Transilvaniei este presărată cu unități comerciale care atrag un număr mare de clienți.
Semnale de alarmă trag și comercianții, supărați peste măsură de faptul că nu mai au posibilitatea spre exemplu să parcheze mașinile cu marfă în zonă atunci când au nevoie și nici clienții nu vor putea încărca cumpărăturile.
Stâlpi similari au fost amplasați și pe Aleea Industriilor, iscând nemulțumiri din partea șoferilor de TIR care tranzitează zilnic acea zonă.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ