SURPRIZĂ PENTRU ȘTEFĂNUȚ DIN PARTEA POLIȚIȘTILOR

0
103

Caramel, o ieduță simpatică i-a fost oferită cu ocazia sărbătorilor pascale
Surpiză mare pentru un Ștefănuț, un băiețel din satul Cândești, comuna Vernești. Miercuri, la orele prânzului, el a primit vizita polițiștilor din cadrul compartimentului Protecția Animalelor. Aceștia au venit în curtea copilului cu o ieduță , pe care i-a oferit-o cadou. Familia lui Ștefănuț este cunoscută în rândul oamenilor legii încă din iarna anului 2020 . Atunci, poliţiştii au ajutat-o să își renoveze mica locuință.
Surpiză mare pentru un băiețel din comuna Vernești , satul Cândești. Acesta s-a trezit cu oamenii legii la poartă în plină zi. Vizita a fost, însă, una foarte plăcută. Reprezentantul Poliției Animalelor avea în braţe o frumoasă ieduță, pe nume Caramel, pe care a oferit-o cadou lui Stefănuț. Cadoul din partea oamenilor legii a fost foarte binevenit pentru întreaga familie. Surprins plăcut , Ștefănuț a promis că va avea grijă de ieduță.
Pe lângă frumoasa ieduță Ștefănuț a primit și o diplomă.
Familia copilului este cunoscută în rândul polițiștilor , încă din luna decembrie a anului trecut când aceștia au oferit ajutor pentru renovarea casei în care locuiau. Atunci Ștefănuț era foarte dezamăgit pentru că trebuia să renunțe la cei trei ieduți pe care îi avea pentru a cumpăra varul necesar pentru curățenie.
Familia unde a ajuns ieduța Caramel, a fost greu încercată de soartă. Însă nevoile și sărăcia, i-au făcut să lupte mai mult, iar cu ajutorul oamenilor de bine aceștia reuşesc să se descurce . Geanina, mama băiatului, nu are cuvinte pentru a mulțumi , încă o dată, polițiștilor pentru gestul lor nobil.
Reprezentanții Biroului Protecția Animalelor își doresc ca Ștefănuț să devină un partener în apărarea animalelor și un exemplu pentru ceilalți.
Pe lângă drăgălașa ieduță , familia lui Ștefănuț a primit și câteva produse alimentare, care vor fi de folos, mai ales în acestă perioadă a sărbătorilor pascale.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ