SUTE DE CANDIDAŢI LA ŞCOLILE M.A.I.

0
27

Peste 200 de buzoieni vor să devină poliţişti şi s-au înscris la examenul din sesiunea specială de admitere organizată de Ministerul de Interne, în luna ianuarie. Alţii s-au îndreptat către şcolile de subofiţeri pompieri sau ale Jandarmeriei.

Ministerul Afacerilor Interne organizează, în premieră, o sesiune de admitere, în ianuarie 2018, la școlile de agenți și subofițeri. Măsura vine după valul de pensionări care au avut loc în ultima perioadă. Perioada de înscriere la şcolile de poliţie, jandarmerie şi pompieri s-a încheiat. 263 de persoane din judeţul Buzău şi-au depus dosarele şi urmeză să susţină probele de concurs pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Câmpina.

 Alţi 17 buzoieni candidează pe locurile de la Școala de Subofițeri  Pompieri şi 39 la cea de subofiţeri jandarmi. Data limită pentru înscriere a fost 5 decembrie, iar până pe 15 decembrie, candidaţii trebuie să depună dosarul complet. În total, sunt disponibile 2.880 de locuri la toate școlile de agenți și subofițeri din țară. Cele mai multe locuri sunt de agenți de poliție, 1600, subofițeri de jadarmi, 700 şi 300 pentru subofițeri pompieri.

(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ