TABLOU FEERIC

0
106

Buzăul arată cu totul diferit noaptea. O arată luminițele multicolore ce străjuiesc de o parte și de alta principalele artere din municipiu. Și cele mai importante imobile din oraș au îmbrăcat haine de sărbătoare. Începând de astăzi, clădirea Consiliului Judeţean, precum şi cea a Muzeului Județean beneficiază de un iluminat festiv special. Noutatea din acest an este că pe lângă tunelul de lumini instalat pe aleea ce duce către Muzeul Județean, în fața sediului Consiliului Județean Buzău, poate fi admirat un nou tunel de lumini.

Adunați în fața Muzeului Județean, zeci de copii din centrele DGASPC Buzău au împodobit bradul alături de președintele Consiliului Județean.   Imediat, șeful instituției Petre Emanoil Neagu le-a oferit celor mici cadouri.

Luminile de Crăciun au fost aprinse în această seară începând cu tunelul din zona Muzeului Județean Buzău. Format din aproximativ 42.000 de beculețe, acest tunel va transforma aleea care face legătura între B-dul Nicolae Bălcescu și Muzeul Județean într-un punct de atracție pentru târgul de produse tradiționale care va funcționa în curtea instituției de cultură. Totodată, Consiliul Județean Buzău a pregătit atât pentru cei mici, cât și pe cei mari încă o surpriză: un nou tunel de lumini, în fața sediului Consiliului Județean.

De asemenea, tot astăzi s-au aprins și luminile de Crăciun în Stațiunea Sărata-Monteoru, unde copiii din comuna Merei vor primi cadouri, vor susține un concert de colinde, în jurul bradului amplasat în Parcul Monteoru și vor putea urmări un foc de artificii. Pe data de 6 decembrie copiii vor primi cadouri, la Sala Mare a Consiliului Județean, unde sunt invitați să urmărească spectacolul ,,Povești din atelierul lui Moș Crăciun“, prezentat în două serii, începând cu ora 10.30 și 12.30.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ