TÂLHARI DUPĂ GRATII

0
40

Mai multe cazuri de tâlhărie au ajuns în atenția polițiștilor buzoieni, în ultima perioadă. Tineri mascați intră în case peste persoane în vârstă și, folosind forța, îi determină să le dea toți banii pe care îi au. Două astfel de cazuri sunt cercetate de oamenii legii din Buzău, iar de curând infractorii au prinși și băgați după gratii.

În noaptea de 11 spre 12 noiembrie, doi bărbați în vârstă de 23 și 42 de ani din Maxenu au intrat în casa unei bătrâne de 81 de ani din aceeași localitate. Femeia a fost amenințată și forțată să spună unde își ține economiile. Așa au reușit cei doi tâlhari să fure din casa pensionarei 13 mii de lei. Fapta a fost reclamată la poliție și după mai multe percheziții imobiliare, oamenii legii i-au identificat pe cei doi tâlhari, care au fost arestați preventiv.

O altă faptă a fost înregistrată în noaptea de 17 spre 18 noiembrie. Doi buzoieni în vârstă de 25 și 34 de ani au intrat în casa unei bătrâne de 83 de ani din Buzău. Aceștia au forțat ușa de acces și apoi au agresat-o pentru a o determina să le spună unde își ține banii. Femeia a reușit să facă zgomot încât să o audă vecinii, care au venit să vadă ce se întâmplă. Atunci tâlharii s-au speriat și au fugit. În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, cei în cauză au fost depistaţi pe raza municipiului Buzău şi încarceraţi. Poliţiştii au dispus reţinerea bănuiţilor pentru o perioadă de 24 de ore, iar sâmbătă au fost prezentaţi magistraţilor buzoieni cu propunere legală, pe numele lor fiind emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Cei doi nu se află la prima faptă de acest gen, ambii fiind recidiviști.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ