Tânăr de 25 de ani, decedat în condiții suspecte! Principalul suspect, chiar fratele său

0
77

Un tânăr de 25 de ani a murit seara trecută în urma unui conflict cu fratele său mai mic. Se pare că totul ar fi plecat de la o ceartă iar pe fondul consumului de alcool, cei doi frati s-ar fi luat la bătaie. În urma altercatiei, tânărul de 25 de ani a decedat. Politistii au demarat o anechetă insă potrivit unor surse se pare că principalul suspect este chiar fratele tânărului decedat.
Cei doi fraţi sunt de fel din localitatea Albesti, comuna Smeeni iar seara trecuta dupa ce au efectuat o lucrare la gospodaria unui satean, ar fi consumat băuturi alcoolice. La un moment dat cei doi frati, in varsta de 22, respectiv 25 de ani s-ar fi luat la ceartă. Conflictul a degenerat însă într-o bătaie iar in urma acesteia, tanarul de 25 de ani a fost gasit mort.
Întreaga comunitate este socata de cele petrecute. Primul gospodar al comunei, Andrei Ion nu îşi explică din ce motiv cei doi fraţi ar fi putut să dea naştere unui asemenea scandal in urma căruia unul dintre ei să îşi piardă viaţa.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Conform unor surse, anchetatorii nu au găsit urme de violenţă pe corpul victimei. Oamenii legii aşteaptă rezultatul necropsiei care va scoate la iveală dacă este vorba despre crimă sau despre un nefericit accident.
Celălalt tanar în vârstă de 22 de ani a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ