Tânărul care și-a ucis tatăl, arestat 30 de zile

0
81

Crimă pe fondul consumului de alcool
Magistrații Tribunalului Buzău au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor în cazul tânărului din comuna Ulmeni care și-a ucis tatăl cu un cuțit. Crima îngrozitoare a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.
Tânărul din Clondiru, comuna Ulmeni care și-a ucis tatăl în noaptea de sâmbătă spre duminică își va petrece următoarele 30 de zile în arest. Decizia a fost luată de către judecătorii Tribunalului Buzău la propunerea procurorilor.
În weekend polițiștii buzoieni au fost sesizați de faptul că un tânăr din Clondiru, comuna Ulmeni și-a ucis tatăl cu un cuțit. Crima ar fi avut loc pe fondul consumului de alcool. După ce a auzit scandal și a aflat de decesul bărbatului de 50 de ani, un vecin a sunat la poliție. În jurul orei 3 dimineață un echipaj de polițiști a ajuns la fața locului. Au găsit victim fără suflare. Fiul în vârstă de 20 de ani a fost reținut de polițiști iar ancheta a fost preluată de către procurori.
Potrivit unor surse, conflictul dintre cei doi a fost spontan și generat de o ceartă inițial între nora și tatăl agresorului.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ