Tânărul cu handicap a fost operat

0
8

Anchete la DGASPC Buzău
Starea de sănătate a tânărului cu handicap sever care a ajuns în stare gravă la spital după ce a luat foc este stabilă. Având în vedere arsurile de gradul 3 pe circa 50 la sută din suprafața corpului, medicii din Capitală încearcă să îl protejeze împotriva infecțiilor și în același timp să îi acorde toate îngrijirile medicale de care are nevoie. Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului a anunțat o vizită la București pentru a discuta cu specialiștii din cadrul unității medicale.
Tânărul care a fost găsit în flăcări într-un grup sanitar dintr-o unitate aparținând DGASPC Buzău a fost operat iar la acest moment starea de sănătate este stabilă. Reprezentanții instituției au transmis că vor efectua o vizită la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală pentru a lua legătura cu medicii.
Nu se cunoscu foarte multe detalii vizavi de incident. Se pare că tânărul de 17 ani ar fi intrat în toaletă cu o brichetă aprinsă iar după câteva momente personalul din cadrul unității ar fi auzit un zgomot puternic. Ulterior adolescentul a fost găsit cu tricoul în flăcări.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.
Direcția Generală de Asistență Socială pe de altă parte încearcă să stabilească dacă tânărul a fost lăsat nesupravegheat și cum a fost posibil ca acesta să folosească sursa de foc.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ