Tatăl lui Abi Talent, arestat pentru 30 de zile

0
33

Parte dintr-un dosar de proxenetism și înșelăciune
Tatăl cântărețului Abi Talent a fost arestat penru 30 de zile, alături de alte două femei, într-un dosar de proxenetism și înșelăciune, prin metoda ghicitului. Abi Talent este un cunoscut cântăreț de trap în rândul generației tinere, fiind implicat în mai multe scandaluri cu Alex Velea și Selly.
Judecătoria Buzău a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul tatălui cântărețului Abi Talent și a altor două persoane. Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a solicitat luarea unor măsuri preventive împotriva celor trei persoane în urma unei anchete a Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.

SURSA JUDECĂTORIA BUZĂU
“Judecătoria Buzău…dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, a inculpaților… pentru săvârșirea infracțiunilor de proxenetism în formă continuată, lovirea sau alte violenţe… pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată…Cu drept de contestaţie…”, se arată în încheierea magistraților. Un alt bărbat este cercetat în același dosar, sub control judiciar.
Polițiștii buzoieni au efectuat mai multe percheziții la persoane bănuite de proxenetism, înșelăciune prin metoda ghicitului dar și acte de violență. În urma descinderilor, au fost efectuate 12 rețineri și confiscări de mașini, bani și bijuterii. La audieri, avocatul apărării a declarat că procurorii au cerut arestarea preventivă, dar nu a putut oferi mai multe detalii, din lipsă de informații. Tatăl cântărețului Abi Talent, cercetat de proxenetism, este recidivist fiind eliberat recent din penitenciarul în care fusese închis tot pentru o faptă similară.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ