Taxa “de plimbat mireasa”

0
6

500 de lei șampania sau bilet de intrare
Bucuria de a fura mireasa și a o duce spre exemplu într-un club din municipiul Buzău este de acum taxată…. 500 de lei va trebui să scoți din buzunar pentru câteva clipe de fericire. Birul cerut a fost criticat pe rețelele de socializare. În replică, reprezentanții clubului au precizat că nu există o astfel de taxă ci mai degrabă o recomandare pentru achiziționarea unor produse.
O postare pe Facebook arată că într-unul dintre cele mai mari cluburi din municipiul Buzău se percepe o taxă de plimbat mireasa. Mai precis, în situația în care un grup de nuntași ajunge cu mireasa furată în incinta clubului respectiv, pentru câteva minute petrecute, va trebui să achite 500 de lei.
Nu vă e rușine să cereți 500 de lei pentru 10-15 minute de stat cu mireasa în local?
Cât de legală este așa zisa taxă? Cititorii postării respective solicită ca autoritățile să intervină…
“Taie și chitanță?”, se întreabă unul dintre cititori în timp ce un altul vorbește despre așa-zisa taxa că “Este o aberatie de nedescris. Nu cred eu ca, conducerea impune acelor șefi de tură acest tarif de a lăsa acei nuntași să petreacă cele 20 de minute în incinta localului respectiv. Ar trebui reclamați la OPC. Dar nu înainte de a avea un punct de vedere din partea directorului”.
Contactat telefonic, comisarul șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor a declarat că se vor efectua verificări.
Reprezentanții clubului au precizat că nu există o taxă pentru intrarea mireselor. Nuntașii fie plătesc biletul de intrare, așa cum o fac fiecare dintre cei care vin la concerte, fie li se recomandă să comandă să cumpere o șampanie a cărei valoare se poate încadra între 200 și 500 de lei.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ