TERASA LUI „CAZMA”, ÎNJUMĂTĂȚITĂ! Polițiștii locali au făcut ordine pe trotuar

0
1093

Acțiune îndrăzneață a polițiștilor locali! Astăzi, după prânz, mai multe echipaje de ordine publică au descins la cea mai mare terasă de pe Bulevardul Bălcescu. În urma unui control, oamenii legii au descoperit că administratorul deținea autorizație pentru a folosi 70 de metri pătrați de teren, dar în realitate el ocupa mai bine de 300 de metri. Motiv pentru care, polițiștii și mai mulți șefi din Primărie au venit și au început să îi strângă mesele și scaunele așezate ilegal. Clienții aflați la terasă au fost rugați să plece ori să se mute la mesele amplasate pe spațiul cu aprobare.
Inițial, administratorul a fost înștiințat că nu se află în legalitate, apoi a fost sancționat, dar cu toate acestea el și-a lăsat terasa să funcționeze pe 300 de metri pătrați. Polițiștii locali au venit astăzi pregătiți să evacuze spațiul ocupat abuziv, ba chiar se trecea la folosirea utilajelor de demolare dacă agentul economic cu colabora cu autoritățile.
Nu mică le-a fost mirarea clienților, dar și a trecătorilor atunci când au văzut că cea mai cunoscută terasă din oraș este pe jumătate demolată. Dar în același timp, buzoienii se bucură că acum au spațiu mai generos pentru promenadă.
Proprietarul terasei este omul de afaceri Sorin Cristea, cunoscut sub numele de Cazma. Acesta a intrat în atenția polițiștilor locali și cu un un alt local deținut în Parcul Tineretului fără a deține autorizație.

DENISA IRIMIA
LAURENȚIU GROZEA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ