ȚINTEȘTI, SUBURBIA MUNICIPIULUI

0
21

Tinerii ar putea beneficia de loturi pentru case
Tinerii care își doresc să ridice o casă ar putea beneficia de teren concesionat din partea Primăriei Municipiului Buzău. Terenul ar urma să fie oferit în zona comunei Țintești, doar în situația în care localitatea s-ar uni, în urma referendumului, cu orașul Buzău.
Blocuri ANL nu se mai ridică la Buzău, iar actualele apartamente au prețuri care depășesc și imaginația și bugetul tinerilor. Reprezentanții Primăriei Municipiului Buzău sunt de părere că unirea orașului cu comuna Țintești ar putea rezolva problema locativă a multor familii.
În situația în care, în urma referendumului ar avea loc unirea comunei Țintești cu municipiul Buzău, administrația publică locală ar urma să se ocupe de asigurarea utilităților. Ulterior, terenurile ar urma să fie concesionate pe 49 de ani cu posibilitate de cumpărare.
În luna octombrie, comuna Țintești ar putea să se unească din punct de vedere administrativ cu municipiul Buzău. Referendumul va fi organizat în prima duminică a lunii octombrie, iar alegătorii vor trebui să răspundă la o singură întrebare : ”Sunteți de acord cu unirea comunei Țintești cu municipiul Buzău?”.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ